Kontor och företagsflyttning

Vi har över 50 års erfarenhet från flyttningar av större statliga verk till det lilla enmansföretaget.
Kontakta oss idag så planerar vi flytten steg-för-steg.

Ska ni byta till nya lokaler?

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Er ordinarie verksamhet ska inte behöva störas mer än nödvändigt. Att flytten går snabbt och smidigt samt är klar på utsatt tid är extra viktigt vid kontorsflytt så att produktionen fungerar utan längre avbrott.

Med över 50 års erfarenhet från flyttningar av större statliga verk till det lilla enmansföretaget lovar vi Er en professionellt planerad och genomförd kontorsflyttning.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka in en prisförfrågan!

Anlita en projektledare till ditt företags flyttning

Har ni inte tid och kapacitet att administrera er flyttning själva kan vi på June Express AB hjälpa Er med en projektledare. Från budgetering, planering, genomförande, projektavslut och utvärdering.

Montering.

Vi monterar alla typer av möbler till kontor, skolor och offentliga miljöer. Möblerna kan tas emot på vår terminal, köras ut och monteras på plats hos er eller på vår terminal.

Inbärning.

Vi bär in byggmaterial, kök och badrumsinredningar till nybyggen och renoveringar. June Express har hängavtal med Byggnadsfacket, ID06 och reglementsenlig utrustning för att vistas på byggarbetsplatser.

Miljövänlig avveckling

Vi avvecklar de möbler ni inte vill ha med till den nya adressen. I första hand genom försäljning eller att skänka till organisationer. Överblivande volym källsorteras på ett miljövänligt sätt för att undvika tippavgifter. Bra för både miljön och ekonomin.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka in en prisförfrågan!

Läs mer om miljövänlig avveckling

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan
Företagsflytt och kontorsflytt i Jönköping

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Flytta i Sverige

Vi hjälper er flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta i Sverige

Tung- & Specialtransport

June Express AB har kunskapen och de tekniska hjälpmedel som krävs för att hjälpa er med allt som är tungt, otympligt och bökigt. Vi anpassar tungflytten efter varje unikt förhållande.

Tung- & Specialtransport

FÖRETAGSFLYTT? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Skicka ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan, under arbetstid (07:00 - 17:00)

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>