Säker, Erfaren & Försäkrad Flytthjälp / Transport

 

June Express - flytthjälp att lita på året om

June Express AB är medlem i SMF, Svenska Möbeltransportörers Förbund, Vilket ger dig garantier i form av försäkringar, tillstånd och kompetens som bara yrkesfolk kan ge. Läs mer hur vi tryggar din flyttning/transport

Flytthjälp för såväl bohag för privatpersoner, kontorsinventarier som specialtransporter.
Samtransporter av hela bohag eller enstaka möbler mellan Jönköping-Stockholm-Malmö och Göteborg görs varje vecka.

Det finns inga uppdrag som vi är främmande för. Alla flyttningar behandlas som om de vore unika. Varje tallrik, varje prydnadssak skall omhändertas med samma varsamma hand, likväl som den stora flygeln eller tunga byrån som ingen har rubbat på flera år.

Det är en del av vår service att vi behandlar alla saker som om de vore våra egna. Om du är privatperson eller företag spelar ingen roll. För oss är Du lika viktig. Anlita oss som din flyttfirma.

Flyttar du med June Express så ingår lån av flyttkartonger. På lokala flyttningar (Inom 10 mil från Jönköping), där ni vill packa själva leveraras dessa utan kostnad, i övriga Sverige till självkostnadspris. Ni kan köpa flyttkartonger av oss alternativt på Bauhaus som är den enda butikskedjan som säljer kartonger med SMF flyttstandard. 

Tips & Råd

Här förklarar vi hur vi kan uppnå en trygg och effektiv flytt.  Vi ger er effektiva tips om hur ni kan packa era värdesaker så bra som möjligt, vad ni kan tänka på innan, under och efter flytten.

Guide kontorsflytt Guide bohagsflytt

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flytthjälp. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta mellan städer

Vi hjälper er flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FLYTTHJÄLP - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH ÖNSKADE FLYTTJÄNSTER

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00