Personuppgiftslagen

Den 25 maj 2018 började GDPR lagen att gälla i Sverige och resten av EU. Vi vill därför upplysa dig om vilka uppgifter vi behandlar och sparar rörande dig som privatperson eller ditt företag.

 

För att vi skall kunna upprätta fraktdokument och kvalité i vårt arbete kommer vi att lagra följande uppgifter. Namn, adress, telefon nummer och mailadress samt relevant information rörande uppdraget.
För att kunna redovisa ditt eventuella RUT avdrag till Skatteverket kommer vi även att registrera ditt person nummer.

 

Vi behandlar inte mer uppgifter än vad som behövs och skyddar dem mot obehörig åtkomst och användning. Inga uppgifter förs vidare till tredje man.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Prisförfrågan Kontakta oss

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>