Sedan 1965 har vi utfört kvalitetsflyttar i hela Sverige

Med vår långa erfarenhet garanterar vi ett fackmannamässigt utfört arbete. 

Skicka en prisförfrågan

Flytta

Vi flyttar såväl privata bohag, som kontorsinventarier och specialtransporter. Samtransporter av hela bohag eller enstaka möbler går varje vecka mellan Jönköping-Stockholm-Malmö och Göteborg.

Läs mer om att flytta

Flyttstädning

En flytt kan på många sätt vara ansträngande och en viktig aspekt i processen är att bostaden Ni flyttar från lämnas i toppskick. Anlita June Express och få flyttstädning med garanti. 

Läs mer om flyttstädning

Förråd

Hyr säkra och insynsskyddade förråd som du har tillgång till alla daga. Förråden är mellan 3-20 kvm stora till ytan, till det förråd du ska hyra köper du ett unikt lås som bara du har en egen nyckel till.

Läs mer om förråd

Möbelmagasinering

Ska Ni flytta ihop och har två bohag som ska bli ett? Det finns många olika livssituationer som gör att ni kan vara i behov av att magasinera Ert bohag. Vi har olika typer av magasinering, Kontakta oss för mer info!

Läs mer om möbelmagasinering

Flytt & magasinering

Behöver ni flytthjälp, möbelmagasinering eller mellanlagring av gods hjälper vi er! Vi erbjuder service till våra kunder och sätter stor vikt vid kvalité och flexibilitet.

Några av de vanligaste tjänsterna vi utför är flytt lokalt, flytt inom Sverige, kontor- och företagsflytt samt förråd och möbelmagasinering. Vi erbjuder även flyttstädning i samband med flytthjälp.

Det är viktigt för oss att Ni som kunder känner Er trygga och får den personliga servicen ni önskar. Med vår yrkeskunniga personal och moderna specialfordon innehar June Express den spetskompetens som krävs för att utföra ett uppdrag av högsta kvalité gällande er flytt och magasinering.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka en prisförfrågan direkt!

Fantastiska

Fantastiska på alla sätt🌹❤

Nicolina - 29/08/2018

Superbra!

10 ⭐️ i betyg!!! Superbra!!!

Ninnie - 27/02/2018

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>