Sedan 1965 har vi utfört kvalitetsflyttar i hela Sverige

Med vår långa erfarenhet garanterar vi ett fackmannamässigt utfört arbete. 

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta mellan städer

Vi samtransporterar bohag, enstaka möbler och företag inom Sverige och hela Norden. Kontakta oss för fasta priser.

Flytta i Norden

Vi hjälper er när du skall flytta mellan Sverige, Danmark och Norge. Vi hjälper dig oavsätt om du är privatperson eller företag. 

Flytta företag

När ditt företags skall flytta krävs god planering. June Express har lång erfarenhet och resurser.

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Flyttstädning

En flytt kan på många sätt vara ansträngande och en viktig aspekt i processen är att bostaden Ni flyttar från lämnas i toppskick. Anlita June Express och få flyttstädning med garanti. RUT-avdraget ger dig halva priset.

Förråd med egen nyckel

Hyr säkra och insynsskyddade förråd som du har tillgång till alla dagar. Förråden är mellan 3-20 kvm stora i uppvärmda lokaler 5 minuter från centrala Jönköping.  Torrt, varm, kameraövervakning, vaktbolag och skadedjursbekämpning gör det extra säkert.

Möbelmagasinering

Ska Ni flytta ihop och har två bohag som ska bli ett? Eller är nya villan inte inflyttningsklar ännu? Det finns många olika livssituationer som gör att ni kan vara i behov av att magasinera Ert bohag. Vi har olika typer av magasinering, Kontakta oss för mer info!

Tips & Råd

Här förklarar vi hur vi kan uppnå en trygg och effektiv flytt.  Vi ger er effektiva tips om hur ni kan packa era värdesaker så bra som möjligt, vad ni kan tänka på innan, under och efter flytten.

Flytt & magasinering

Behöver ni flytthjälp, möbelmagasinering eller mellanlagring av gods hjälper vi er! Vi erbjuder service till våra kunder och sätter stor vikt vid kvalité och flexibilitet.

Några av de vanligaste tjänsterna vi utför är flytt lokalt, flytt inom Sverige, kontor- och företagsflytt samt förråd och möbelmagasinering. Vi erbjuder även flyttstädning i samband med flytthjälp.

Det är viktigt för oss att Ni som kunder känner Er trygga och får den personliga servicen ni önskar. Med vår yrkeskunniga personal och moderna specialfordon innehar June Express den spetskompetens som krävs för att utföra ett uppdrag av högsta kvalité gällande er flytt och magasinering.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka en prisförfrågan direkt!

Fantastiska

Fantastiska på alla sätt🌹❤

Nicolina - 29/08/2018

Superbra!

10 ⭐️ i betyg!!! Superbra!!!

Ninnie - 27/02/2018

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Företags information

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6
553 03 Jönköping

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

info@juneexpress.se

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>