Trygga flytt tjänster sedan 60-talet i Jönköpning

Med vår långa erfarenhet garanterar vi ett fackmannamässigt utfört arbete. 

Skicka en prisförfrågan

Flytthjälp

Flytthjälp för såväl privata bohag, som kontorsinventarier och specialtransporter. Samtransporter av hela bohag eller enstaka möbler går varje vecka mellan Jönköping-Stockholm-Malmö och Göteborg.

Mer om flytthjälp

Flyttstädning

En flytt kan på många sätt vara ansträngande och en viktig aspekt i processen är att bostaden Ni flyttar från lämnas i toppskick. Anlita June Express och få flyttstädning med garanti. 

Mer om flyttstädning

 Hyra Förråd

Hyr säkra och insynsskyddade förråd som du har tillgång till alla daga. Förråden är mellan 3-20 kvm stora till ytan, till det förråd du ska hyra köper du ett unikt lås som bara du har en egen nyckel till.

Läs mer om förråd

Möbelmagasinering

Ska Ni flytta ihop och har två bohag som ska bli ett? Det finns många olika livssituationer som gör att ni kan vara i behov av att magasinera Ert bohag. Vi har olika typer av magasinering, Kontakta oss för mer info!

Om möbelmagasinering

Flytta & magasinera i Jönköping

Behöver ni flytthjälp, möbelmagasinering eller mellanlagring av gods hjälper vi er! Vi erbjuder service till våra kunder och sätter stor vikt vid kvalité och flexibilitet.

Några av de vanligaste tjänsterna vi utför är flytt lokalt, flytta inom Sverige, flytta inom Norden, kontor- och företagsflytt samt förråd och möbelmagasinering. Vi erbjuder även flyttstädning i samband med flytthjälp.

Det är viktigt för oss att Ni som kunder känner Er trygga och får den personliga servicen ni önskar. Med vår yrkeskunniga personal och moderna specialfordon innehar June Express den spetskompetens som krävs för att utföra ett uppdrag av högsta kvalité gällande er flytt och magasinering.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka en prisförfrågan direkt!

Kvalitet

Beställde flyttstädning av vår lägenhet. Punktliga, klara i tid. Bra pris och det blev ett fantastiskt resultat! 👌

Albin - 26/07/2023

Trevligt bemötande

Absolut en flyttfirma att anlita vid flytt! Trevligt bemötande från beställning till genomförande av flytt! Proffsig och trevlig personal! Kan varmt rekommendera JUNE Express!!

Donald - 28/08/2023

Kanon killar

Kanon killar. Allt gick jätte bra. Kan rekommendera June Express med högsta betyg.👍

Yvonne - 17/10/2023

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FLYTTFIRMA - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH ÖNSKADE FLYTTJÄNSTER

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00