Flytta inom Norden

Vi hjälper er när du skall flytta mellan Sverige, Danmark och Norge. Vi hjälper dig oavsätt om du är privatperson eller företag. Kontakta oss idag så hjälper vi er planera steg-för-steg.

Vi hjälper er flytta mellan Sverige, Danmark och Norge

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sverige men även över gränserna. Ska ni flytta till ett nytt land, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor inom Norden hjälper vi er. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer och länder. Välkomna

June Express besitter över 50 års erfarenhet, har moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal vilket gör att vi har resurser och kunskap att erbjuda Er en flyttning av högsta kvalitet som dessutom är skonsam mot miljön. Vårt moderna växelflaksystem gör att vi på ett skonsamt sätt kan lasta om och samordna transporter inom Sverige. Ett system som gör att även ekonomin känner sig väl omhändertagen.

Läs våra Tips & Råd inför flyttningen!

Vi på June Express erbjuder flyttar mellan Sverige, Danmark och Norge

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Flytta företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

Kontor & Företagsflytt

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Prisförfrågan

FLYTTA INOM NORDEN? - LÄMNA LITE INFORMATION SÅ ÅTERKOMMER VI!

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi haqr öppet vardagar 07.00 - 17.00