Kontorsflytt och företagsflytt

Vi har över 50 års erfarenhet från företagsflyttningar av större statliga verk till det lilla enmansföretaget.
Kontakta oss idag så planerar vi företagsflytten steg-för-steg.

Ska ditt företag flytta till nya lokaler?

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Er ordinarie verksamhet ska inte behöva störas mer än nödvändigt. Att flytten går snabbt och smidigt samt är klar på utsatt tid är extra viktigt vid kontorsflytt så att produktionen fungerar utan längre avbrott.

Med över 50 års erfarenhet från företagsflytt av större statliga verk till det lilla enmansföretaget lovar vi Er en professionellt planerad och genomförd kontorsflyttning.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka in en prisförfrågan!

Anlita en projektledare till din företagsflytt

Har ni inte tid och kapacitet att administrera er företagsflytt själva kan vi på June Express AB hjälpa Er med en projektledare. Från budgetering, planering, genomförande, projektavslut och utvärdering.

Montering av inredning och möbler

Vi monterar alla typer av möbler till kontor, skolor och offentliga miljöer. Möblerna kan tas emot på vår terminal, köras ut och monteras på plats hos er eller på vår terminal.

Inbärning av material och vitvaror

Vi bär in byggmaterial, kök och badrumsinredningar till nybyggen och renoveringar. June Express har hängavtal med Byggnadsfacket, ID06 och reglementsenlig utrustning för att vistas på byggarbetsplatser.

Miljövänlig återvinning och avyttring

Vi avvecklar de möbler ni inte vill ha med till den nya adressen. I första hand genom försäljning eller att skänka till organisationer. Överblivande volym källsorteras på ett miljövänligt sätt för att undvika tippavgifter. Bra för både miljön och ekonomin. Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka in en prisförfrågan!

Läs mer om miljövänlig avveckling

Företagsflytt och kontorsflytt i Jönköping och mer därtill

Med vårt ursprung är det naturligt att vi utför företagsflytt i Jönköping. Men kontorsflytt i Jönköping är inte vår geografiska begränsning. Denna tjänst sträcker sig längre än så. Kontakta oss med en förfrågan. I och med vår långa erfarenhet kan vi säkert anpassa oss efter dina önskemål. 

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan
Företagsflytt och kontorsflytt i Jönköping

Flytta privat i Jönköping

 Vi räknar en flytthjälp som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Samtransporter i Sverige

Vi hjälper er flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta mellan städer

Tung- & Specialtransport

June Express AB har kunskapen och de tekniska hjälpmedel som krävs för att hjälpa er med allt som är tungt, otympligt och bökigt. Vi anpassar tungflytten efter varje unikt förhållande.

Tung- & Specialtransport

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FÖRETAGSFLYTT - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH BESKRIV ERA ÖNSKEMÅL.

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00