Flytta i Jönköping med omnejd

June Express hjälper er flytta lokalt i Jönköping med omnejd som privat person eller företag. June Express AB är medlem i SMF, Svenska Möbeltransportörers Förbund, Vilket ger dig garantier i form av försäkringar, tillstånd och kompetens som bara yrkesfolk kan ge. Kontakta Junes's erfarna kundservice idag så hjälper vi er planera steg-för-steg. Med vår rutin får du alltid en bästa flyttlösningen för just ditt flyttuppdrag. Läs våra recensioner på tex Google, våra kunder hjälper dig välja rätt och härligt/smidig flytt upplevelse.

FÖRFRÅGAN / OFFERT

Eller ring kundservice på  036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg

Dags att flytta i Jönköping?

June Express är en komplett flyttfirma i Jönköping som erbjuder flytthjälp, flyttstädning, förråd och magasinering. Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Vi debiterar ett pris per timme för flyttbil samt två eller flera expressarbetare. Hur många expressarbetare som behövs för just din flytt bedöms beroende på hur stort Ert bohag är.

Vi är flexibla och låter Er bestämma vad Ni vill ha hjälp med i din flytt. Vill Ni veta mer? Kontakta oss eller skicka in en prisförfrågan direkt!

 

Fullservice - allt från att packa till möblering

Vi sköter hela processen kring Er flytt i eller från Jönköping. Vi packar, lastar, lossar och placerar ut Era möbler där Ni vill ha dem. Ni behöver inte tänka på att flyttstäda eller att köra skräp till tippen, vi löser allting baserat på era specifika önskemål.

 

Göra lite själv och vi som flyttfirma göra resten

Vi sköter de delar av flyttningen som ni önskar. Förslagsvis att ni vill packa och förbereda flyttningen själva, detta påverkar såklart tiden vi behöver för att flytta bohaget & därmed priset. Läs gärna våra Tips & Råd inför Er flytt! 

June Express hjälper dig flytta lokalt i Jönköping

Prisförfrågan

Fri offert! Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan

Flytta till ny stad i Sverige?

Vi hjälper såklart till med din flytt från  Jönköping till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flyttning inom Sverige

Flytta ert företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

Kontor & Företagsflytt

Tung- & Specialtransport

June Express AB har kunskapen och de tekniska hjälpmedel som krävs för att hjälpa er med allt som är tungt, otympligt och bökigt. Vi anpassar tungflytten efter varje unikt förhållande.

Tung- & Specialtransport

Kvalitet

Beställde flyttstädning av vår lägenhet. Punktliga, klara i tid. Bra pris och det blev ett fantastiskt resultat! 👌

Albin - 26/07/2023

Trevligt bemötande

Absolut en flyttfirma att anlita vid flytt! Trevligt bemötande från beställning till genomförande av flytt! Proffsig och trevlig personal! Kan varmt rekommendera JUNE Express!!

Donald - 28/08/2023

Kanon killar

Kanon killar. Allt gick jätte bra. Kan rekommendera June Express med högsta betyg.👍

Yvonne - 17/10/2023

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Prisförslag

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Storlek på Boende: Antal personer: Beräknad arbetstid:
1 rok (20-40 kvm) 2 man och en flyttbil ca 2-3 timmar
2 rok (40-70 kvm) 2 man och en flyttbil ca 3-6 timmar
3 rok (70-90 kvm) 2 man och en flyttbil ca 5-7 timmar
4 rok (90-110 kvm) 3 man och en flyttbil ca 5-8 timmar
5 rok (110-130 kvm) 3 man och en flyttbil ca 6-9 timmar
Skicka en prisförfrågan

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FLYTTFIRMA I JÖNKÖPING - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH ÖNSKADE FLYTTJÄNSTER

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00