Om June Express AB

Vi är ett familjeföretag med över 50 års erfarenhet inom flytt och transportbranschen.

Vi utgår från Jönköping

June-Express AB är ett familjeföretag som startade 1965 och drivs av bröderna Lars och Leif Lundahl. Företaget har funnits inom familjen sedan slutet av 1970-talet. Kvalité och mån om våra kunder har alltid varit ett ledord för oss, man skall känna sig trygg när man anlitar June Express AB.

Vår affärsidé

June Express AB skall erbjuda företag och privatpersoner flyttningar med trygghet och personlig service.

Din lokala flyttfirma i Jönköping | EST. 1965

Vi är baserade i transportcentrumet Jönköping där företaget förfogar över 4000 kvm terminal
och lageryta, 500 meter från E4:an.

Vi arbetar främst inom områdena flyttning och magasinering men utför även flyttstädningar. Omsättningen är ca. 30 miljoner om året och vi har drygt 10-12 flyttfordon i trafik. Kontoret är bemannat med 1 trafikledare och två ordermottagare som optimerar trafiken med det senaste inom trafikledningssystem i kombination med internetbaserad bilpositionering. Varje expressarbetare har genomgått en intern flyttutbildning baserad på 50 års erfarenhet. Varje packmästare har genomgått TYAs packmästarkurs. Med vår yrkeskunniga personal, moderna specialfordon och utrustning innehar June Express den spetskompetens och flexibilitet som krävs för att utföra ett uppdrag av högsta kvalité.

Förutom kvalité sätts stor vikt vid flexibilitet för att kunna möta vår marknads skiftande behov, från kontorsflyttningar, leverans av en konsertflygel till installation av datautrustningar. Vår flyttverksamhet innehåller både privatkunder, företag, stat, kommun och Landsting. Vi har idag avtal med Jönköpings Kommun, Region Jönköpings Län (Landstinget) samt Kronofogden i Jönköpings Län, Linköping/Norrköpings Län. Vi har dessutom avtal med Kammarkollegiet vilket innebär flyttningar för alla statliga organ inom Jönköpings Län.

June Express AB är sedan 2003 certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 39001. Vi är dessutom medlemmar i SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund som har en egen kvalitéts certifiering. Vi kör på HVO100 vilket innebär en fossilfri leverans av era möbler. Detta innebär att vår organisation garanterar ett högkvalitativt utfört arbete med bra
utrustning, välutbildad personal som arbetar i en väl fungerande miljövänlig organisation.

Korta fakta

Organisationsnummer: 556218-1809
Grundades: 1965
Säte: Jönköping
Ägare: Lars & Leif Lundahl

Ekonomi
Revisor: Auktoriserad revisor Frida Wengbrand 
Bank: Nordea
Rating 
Rating Bisnode: AAA
 
Tillstånd och intyg
Trafiktillstånd: Dnr  
Försäkringsbolag: Trygg Hansa & IF
Försäkringsnr: 
Certifiering: ISO 9001 & ISO 14001

 

Personal och medlemskap
Fackförbund: Transportarbetarförbundet
Antidrogpolicy: Ja
Etikpolicy: Ja
Medlem i Sveriges Åkeriföretag & SMF

Sveriges Möbeltransporters Förbund

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Prisförfrågan Kontakta oss

Våra samarbetspartners

Samarbetspartner Värnamo Flyttningsbyrå

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar.