Magasinering av möbler och bohag

Ring oss för pris och upplägg på

036 - 71 88 30

Flytt och magasinering

Ska Ni flytta ihop och har två bohag som ska bli ett? Eller är nya villan inte inflyttningsklar ännu? Det finns många olika livssituationer som gör att ni kan vara i behov av att magasinera Ert bohag.
Vi har olika typer av magasinering, välj det alternativ som passar Ert behov bäst!

I vårt traditionella möbelmagasin förvaras dina möbler i träboxar alternativt containers på ett höglager. Vill du ha tillgång till dina saker eller kanske fylla på med mer så rekommenderar vi att du hyr ett förråd med egen nyckel. Dit har du tillgång alla dagar i veckan. Lokalerna är tempererade, larmade, övervakat av vaktbolag och har regelbundna skadedjurskontroller.

 

Traditionel möbelmagasinering

Hur Ert bohag förvaras och hanteras beror på bohagets volym.

Mindre volymer förvaras i specialtillverkade träcontainers och möblerna filtas och stuvas i sin egen låda.Varje möbel numreras och redovisas till Er på ett depositionsavtal, som fungerar som ett kvitto på vad Ni har förvarat hos oss.

Vid större volymer utnyttjas vårt containersystem. Vi lastar hos Er och transporterar sedan containern direkt till magasinet, lätt, smidigt och manuell dubbelhantering undviks!

Vill Ni komma åt Era saker eller fylla på med mer rekommenderar vi att Ni hyr ett förråd med egen nyckel.

Flytt och magasinering

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Prisförfrågan Kontakta oss

SKALL DU FLYTTA? - LÄMNA DINA UPPGFTER & ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI.

Lämna dina uppgifter och beskriv gärna med en kort beskrivning så återkopplar vi så snart vi kan under arbetstid (vardagar 07:00 - 17:00)

Ny kund
Återkommande kund

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>