Ledigt Jobb, vi söker personal!

Sommarvikarier, heltid och deltid.

Lediga jobb inom flytt och transport. Här kan du söka June Express lediga jobb. Sök lediga heltid eller deltids jobb, sommarvikarie, sommarjobb och extrajobb. Nedan hittar ni lediga tjänster hos June Express. Har vi inte några tjänster annonserade just nu? Skicka gärna in dina uppgifter ändå, vi letar alltid efter kvalificerade medarbetare. Du kan alltid söka Kenneth Egelrud 036-71 88 35 vid frågor.

June Express lastbil

Vi söker extrapersonal och personal till sommaren 2024.

Över sommaren och även senare som extrapersonal söker vi dig som är 18 år och äldre, med god fysik, social kompetens och som talar god svenska. Vi utgår från Jönköping (Eller Värnamo, där vi också har ett kontor). Det är givetvis en fördel om du har erfarenhet av flyttarbete men om du är rätt person får du utbildning hos oss. Lön enligt avtal samt bonus för erfarenhet inom yrket. Kontakta Kenneth Egelrud på 036-718835 eller fyll i formuläret. 

Vi söker personal till Värnamo. Hel eller deltid.

Vi söker personal till vår flyttavdelning i Värnamo. Tjänsten är hel eller deltid. Vi erbjuder ett fritt och varierande arbete i ett gott team. Du måste vara i fysikt god form, representativ och tala god svenska. Körkort är en fördel. Kontakta Lars på lars@juneexpress.se för mer information.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Spontanansökan
Söker heltid
Söker deltid
Extra jobb
Sommarjobb
Annat
Ingen fil vald

Ansökan hos June Express

Genom att skicka in ansökan tillåter jag June Express att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.