Flyttstädning i Jönköping - June Express

Kontakta oss om du behöver flyttstädning. Du kan boka det i samband med flytt eller endast städningen.

Skicka en prisförfrågan

Såhär går det till att beställa & boka flyttstädning

En flytt kan på många sätt vara ansträngande och en viktig aspekt i processen är att bostaden Ni flyttar från lämnas i toppskick. June Express står Er gärna till tjänst för att göra Er flytt och flyttstädning så enkel som möjligt. Vi erbjuder flyttstädning med garanti, vilket innebär att den uppfyller de krav som hyresgästföreningar och dylikt ställer. Städningen debiteras per kvadratmeter och följer Hyresgästföreningens rekommendationer.

För att se vad som ingår i en flyttstädning, klicka här!

Offert/pris flyttstäd

Använda RUT-avdrag vid flyttstäd

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll, och Tvätt och det ger Er möjlighet till skatteavdrag för husarbete. Detta innebär att privatpersoner betalar halva priset för dessa typer av arbeten i hemmet. Vi vill förenkla Er flytt och allt vad det innebär, därför ansvarar vi även för att ansöka om skattereduktionen hos Skatteverket och Ni får rabatten direkt. Vill Ni veta mer? Kontakta oss idag eller skicka en prisförfrågan!

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande flyttstädning i samband med flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Offert/pris flyttstäd Kontakta oss

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FLYTTSTÄD I JÖNKÖPING - LÄMNA NUVARADE ADRESS, DATUM MM

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00