Proffessionell flyttstädning i Jönköping

Kontakta oss om du behöver flyttstädning. Du kan boka det i samband med flytt eller endast städningen.

Skicka in en förfrågan idag!

En flytt kan på många sätt vara ansträngande och en viktig aspekt i processen är att bostaden Ni flyttar från lämnas i toppskick. June Express står Er gärna till tjänst för att göra Er flytt och flyttstädning så enkel som möjligt. Vi erbjuder flyttstädning med garanti, vilket innebär att den uppfyller de krav som hyresgästföreningar och dylikt ställer. Städningen debiteras per kvadratmeter och följer Hyresgästföreningens rekommendationer.

För att se vad som ingår i en flyttstädning, klicka här!

 

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll, och Tvätt och det ger Er möjlighet till skatteavdrag för husarbete. Detta innebär att privatpersoner betalar halva priset för dessa typer av arbeten i hemmet. Vi vill förenkla Er flytt och allt vad det innebär, därför ansvarar vi även för att ansöka om skattereduktionen hos Skatteverket och Ni får rabatten direkt.

Vill Ni veta mer? Kontakta oss idag eller skicka en prisförfrågan!

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande flyttstädning i samband med flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Städförfrågan Kontakta oss

SKALL DU FLYTTA? - LÄMNA DINA UPPGFTER & ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI.

Lämna dina uppgifter och beskriv gärna med en kort beskrivning så återkopplar vi så snart vi kan under arbetstid (vardagar 07:00 - 17:00)

Ny kund
Återkommande kund

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>