Specialister på tunga lyft

June Express AB har kunskapen och de tekniska hjälpmedel som krävs för att hjälpa er med allt som är tungt, otympligt och bökigt. Vi anpassar tungflytten eller efterfrågad inbärning efter varje unikt förhållande. Vi har sedan 1965 hanterat bärhjälp & flytt av kassaskåp, pianon, flyglar, värmepumpar och maskiner.

Piano- och flygelflytt Jönköping

Vi har fasta priser på flytt av piano eller flytt av flygel baserat på hur många personal som krävs. Information som vi behöver när du kontaktar oss är: Höjd & längd, färg, antal trappor och märke/modell. Notera att man ofta behöver stämma om pianot efter en förflyttning.

Flytta Kassaskåp

Vi har lång erfarenhet av kassaskåpsflyttar och anpassar upplägget efter rådande förhållanden. Säg till om ni vill ha skåpet bultat i vägg eller golv. Information som vi behöver när du kontaktar oss är: Modellbeteckning, ca vikt, Höjd & längd/bredd, , antal trappor, tillgång till hiss och dess kapacitet.

Värmepumpar med bärhjälp

Bärhjälp - Vi har burit ner 100 värmepumpar/år de senaste 20 åren. Information som vi behöver när du kontaktar oss är: Vikt, Höjd, antal trappor, underlag på gången fram till huset.

Maskiner - inbärning

Inbärning - Alla maskiner är olika och skall handskas med på sitt speciella sätt. Kontakta oss med underlag och/eller foto. Ofta vill vi komma ut och göra en okulärbesiktning för att se de verkliga förhållanden.

Försäkringar vid flyttning:

June Express AB har ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Om objektet har högt värde kan en tilläggsförsäkring krävas.

 

Skicka in en prisförfrågan redan idag!

Vi har lång erfarenhet av att tunga lyft i Jönköping med omnejd, startade redan 1965. Självklart har vi de försäkringar och trafiktillstånd som gör att din pianoflytt, flygelflytt, flytt av kassaskåp eller flytt av vapenskåp genomförs på ett tryggt sätt. Kontakta oss gärna för att få referenser. Förutom att transportera ditt piano, din flygel, ditt kassaskåp eller din flygel när du flyttar så kan vi även hjälpa dig att transportera hem nyinköpta produkt från butik. Vårt mål är alltid att din flytt i Jönköping ska kännas trygg och säker! Vi finns alltid för dig när du behöver bärhjälp.

 

RUT-avdrag

Rutavdrag för flytthjälp - så fungerar det
En glädjande nyhet från den 1 augusti 2016 är att du numera kan få rutavdrag när du anlitar en flyttfirma i samband med flytt till en ny bostad. Denna förändring i rutavdraget innebär att du nu endast behöver betala 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp!

Vill Ni veta mer? Kontakta oss idag eller skicka en prisförfrågan!

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Flytta företag

När ett företag ska flytta och det innebär en företagsflytt krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

Kontor & Företagsflytt

Flytta till ny stad i Sverige?

Vi hjälper såklart till med din flytt från Jönköping till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flyttfirma mellan städer

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA BÄRHJÄLP/FLYTT - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH ÖNSKAD HJÄLP!

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00