Flytta lokalt i Jönköping eller mellan städer i Sverige

Vi hjälper er flytta lokalt eller över hela Sverige som privatperson eller företag. Kontakta oss idag så hjälper vi er planera steg-för-steg.

Din lokala flyttfirma i Jönköping | EST. 1965

June Express AB är medlem i SMF, Svenska Möbeltransportörers Förbund, Vilket ger dig garantier i form av försäkringar, tillstånd och kompetens som bara yrkesfolk kan ge.

 Vi flyttar såväl bohag för privatpersoner, kontorsinventarier som specialtransporter.
Samtransporter av hela bohag eller enstaka möbler mellan Jönköping-Stockholm-Malmö och Göteborg görs varje vecka.

 Det finns inga uppdrag som vi är främmande för. Alla flyttningar behandlas som om de vore unika. Varje tallrik, varje prydnadssak skall omhändertas med samma varsamma hand, likväl som den stora flygeln eller tunga byrån som ingen har rubbat på flera år.

 Det är en del av vår service att vi behandlar alla saker som om de vore våra egna. Om du är privatperson eller företag spelar ingen roll. För oss är Du lika viktig. Anlita oss som din flyttfirma.

Flyttar du med June Express så ingår lån av flyttkartonger. På lokala flyttningar (Inom 10 mil från Jönköping), där ni vill packa själva leveraras dessa utan kostnad, i övriga Sverige till självkostnadspris. Ni kan köpa flyttkartonger av oss alternativt på Bauhaus som är den enda butikskedjan som säljer kartonger med SMF flyttstandard. 

Tips & Råd

Här förklarar vi hur vi kan uppnå en trygg och effektiv flytt.  Vi ger er effektiva tips om hur ni kan packa era värdesaker så bra som möjligt, vad ni kan tänka på innan, under och efter flytten.

Guide kontorsflytt Guide bohagsflytt

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta mellan städer

Vi hjälper er flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

SKALL DU FLYTTA? - LÄMNA DINA UPPGFTER & ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI.

Lämna dina uppgifter och beskriv gärna med en kort beskrivning så återkopplar vi så snart vi kan under arbetstid (vardagar 07:00 - 17:00)

Ny kund
Återkommande kund

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>