Kontor och företagsflyttning

Vi har över 50 års erfarenhet från flyttningar av större statliga verk till det lilla enmansföretaget.
Kontakta oss idag så planerar vi flytten steg-för-steg.

Ska ni byta till nya lokaler?

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Er ordinarie verksamhet ska inte behöva störas mer än nödvändigt. Att flytten går snabbt och smidigt samt är klar på utsatt tid är extra viktigt vid kontorsflytt så att produktionen fungerar utan längre avbrott.

 

Miljövänlig avveckling

 Vi avvecklar de möbler ni inte vill ha med till den nya adressen. I första hand genom försäljning eller att skänka till organisationer. Överblivande volym källsorteras på ett miljövänligt sätt för att undvika tippavgifter. Bra för både miljön och ekonomin.

Med över 50 års erfarenhet från flyttningar av större statliga verk till det lilla enmansföretaget lovar vi Er en professionellt planerad och genomförd kontorsflyttning.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka in en prisförfrågan!

Läs mer om miljövänlig avveckling Företagsflytt och kontorsflytt i Jönköping

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Flytta i Sverige

Vi hjälper er flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta i Sverige

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan

FÖRETAGSFLYTT? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Skicka ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan, under arbetstid (07:00 - 17:00)

Företags information

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

info@juneexpress.se

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>