Flyttfirma Stockholm Göteborg

Vi hjälper er när du skall flytta mellan Stockholm & Göteborg som privatperson eller företag. Kontakta oss idag så hjälper vi er planera steg-för-steg.

Dags att flytta mellan Stockholm & Göteborg?

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning mellan Stockholm & Göteborg. Vi samordnar flyttning mellan Stockholm & Göteborg varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan större städer i Sverige.

June Express samtransporterar bohag och möbler mellan Jönköping, Stockholm, Göteborg och Malmö

June Express besitter över 50 års erfarenhet, har moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal vilket gör att vi har resurser och kunskap att erbjuda er en flyttning av högsta kvalitet som dessutom är skonsam mot miljön. Vårt moderna växelflaksystem gör att vi på ett skonsamt sätt kan lasta om och samordna transporter inom Sverige. Ett system som gör att även ekonomin känner sig väl omhändertagen. När du ska flytta mellan Stockholm och Göteborg så kan vi på June Express hjälpa dig med din flytt. Kontakta oss redan idag för en prisförfrågan.

Läs våra Tips & Råd inför flyttningen!

Prisförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan

Flytta i Jönköping

 Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Läs mer här och kontakta oss vid frågor eller bokning.

Flytta i jönköping

Flytta företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

Kontor & Företagsflytt

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA FLYTTFIRMA - LÄMNA NUVARADE ADRESS & NY ADRESS, DATUM OCH ÖNSKADÈ FLYTT TJÄNSTER

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00