Bärhjälp & inbärning i Skänninge med omnejd

June Express AB hjälper privatpersoner och företag med bärhjälp, montering och bortforsling.
Från inbärning av enstaka möbler till avancerad inbärningslogistik på byggarbetsplatser eller
nyetableringar. Vi är dina extra armar & ben på plats!

Bärhjälp i Skänninge med omnejd

Är du på jakt efter förstklassig bärhjälp i Skänninge? Då är June Express det självklara valet! Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till att underlätta bördan. Inget uppdrag är för krävande eller otympligt för vårt kompetenta team av erfarna medarbetare i Skänninge.

 

Vare sig det är en flytt inom staden, sammanslagning av boenden, övergång till en större eller mindre bostad, med eller utan packning och magasinering – June Express står redo att erbjuda skräddarsydd flytt- och bärhjälp av högsta kvalitet. För företagare med kontor, lager eller andra behov finns vi också där för att förenkla processen.

Prisförfrågan / offert

Inbärning på byggarbetsplatser:

Vår personal har lång erfarenhet av inbärning av material, vitvaror och inredning på byggarbetsplatser åt både små lokala företag och stora internationella byggföretag. June Express AB har hängavtal med Byggnads facket och är därför utrustade med förutom kompetent personal, lagstadgad säkerhetsutrustning och ID06. Allt för att följa de regler som gäller för en byggarbetsplats. Vi kan erbjuda flexibel bärhjälp efter byggarbetarnas arbetstid så att hantverkarna har sitt material på plats när de kommer nästa dag.

Inbärning och montering av nya möbler och inredning.

Har ni beställt nya möbler till er arbetsplats kan vi hjälpa till med inbärning och montering av alla typer av möbler till kontor, skolor och offentliga miljöer. Möblerna kan tas emot, avemballeras och monteras på vår terminal och körs sedan ut till er arbetsplats, alternativt utför vi arbetet direkt på er adress. Skall ni avyttra de gamla möblerna kan vi erbjuda försäljning och/eller bortforsling till miljövänlig destruktion. Läs mer om miljövänlig avveckling.

Försäljning av möbler från kontor och offentliga miljöer.

Genom upphandlade kontakter förmedlar vi försäljning och bortforsling av ert företags gamla
möbler. Läs mer om miljövänlig avveckling.

Bärhjälp åt privatpersoner och företag.

Behöver ni hjälp med inbärning av möbler, pianon, kassaskåp, kopieringsmaskiner eller andra tyngre objekt har vi utrustning och kunskap för att hjälpa er. Bortforsling av skräp eller gamla möbler gör vi på ett miljövänligt sätt där vi källsorterar godset innan destruktion.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande flyttstädning i samband med flytt i Skänninge eller övriga Sverige.

Offert Flyttstäd Kontakta oss

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA BÄRHJÄLP I SKÄNNINGE - BESKRIV BARA HUR VI KAN HJÄLPA DIG!

Eller ring kundservice på 036 - 71 88 30 så hjälper vi er planera steg-för-steg. Vi har öppet vardagar 07.00 - 17.00