Tunga lyft i Jönköping

Kontakta oss om du behöver bärhjälp, gäller det pianoflytt, flygelflytt, flytta kassaskåp alt. vapenskåp.

Vi har erfarenheten att flytta tunga saker i Jönköping med omnejd

Pianoflytt

Pianoflytt i Jönköping

Vi utför pianoflytt i Jönköping med omnejd och har varit verksamma sedan 1965.  Ditt piano är självklart försäkrat och hanteras med speciell tunglyfts utrustning. Vi ger offert till fast pris snabbt. Ring oss eller gör en prisförfrågan online.

Läs mer

Flygelflytt

Flygelflytt i Jönköping

Vi hanterar din flygel som den vore vår egen, June Epress är  en rekommenderad, förtroendefull och professionell flyttfirma i Jönköping. Självklart med erfarna flyttkillar, transportförsäkring och goda referenser.

Läs mer

Kassaskåp

Flyttar kassakåp & vapenskåp i JGP

Behöver du få ett tungt kassaskåp flyttat? Då har du kommit till rätt flyttfirma. June Express är erfarna och specialiserar på tunga lyft, att flytta tunga saker som vapenskåp & kassaskåp tillhör vår vardag. Välkomna med er förfrågan.

Läs mer

Skicka in en prisförfrågan redan idag!

Vi har lång erfarenhet av att tunga lyft i Jönköping med omnejd, startade redan 1965. Självklart har vi de försäkringar och trafiktillstånd som gör att din pianoflytt, flygelflytt, flytt av kassaskåp eller flytt av vapenskåp genomförs på ett tryggt sätt. Kontakta oss gärna för att få referenser. Förutom att transportera ditt piano, din flygel, ditt kassaskåp eller din flygel när du flyttar så kan vi även hjälpa dig att transportera hem nyinköpta produkt från butik. Vårt mål är alltid att din flytt i Jönköping ska kännas trygg och säker! Vi finns alltid för dig när du behöver bärhjälp.

 

RUT-avdrag

Rutavdrag för flytthjälp - så fungerar det
En glädjande nyhet från den 1 augusti 2016 är att du numera kan få rutavdrag när du anlitar en flyttfirma i samband med flytt till en ny bostad. Denna förändring i rutavdraget innebär att du nu endast behöver betala 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp!

Vill Ni veta mer? Kontakta oss idag eller skicka en prisförfrågan!

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande flyttstädning i samband med flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Kontakta oss

HJÄLP MED TUNGRE LYFT? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Skicka ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan, under arbetstid (07:00 - 17:00)

Företags information

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

info@juneexpress.se

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>