Flytta lokalt i Jönköping

Vi hjälper er flytta lokalt i Jönköping eller över hela Sverige som privat person eller företag. Kontakta oss idag så hjälper vi er planera steg-för-steg.

Skicka en prisförfrågan

Eller ring 036 - 71 88 30

Dags att flytta i Jönköping?

June Express är en komplett flyttfirma i Jönköping som erbjuder flytthjälp, flyttstädning, förråd och magasinering. Vi räknar en flyttning som utförs inom en radie på 10 mil från Jönköping som Lokal flyttning. Vi debiterar ett pris per timme för flyttbil samt två eller flera expressarbetare. Hur många expressarbetare som behövs för just din flytt bedöms beroende på hur stort Ert bohag är.

Vi är flexibla och låter Er bestämma vad Ni vill ha hjälp med i din flytt. Vill Ni veta mer? Kontakta oss eller skicka in en prisförfrågan direkt!

 

Fullservice - allt från att packa till möblering

Vi sköter hela processen kring Er flytt i eller från Jönköping. Vi packar, lastar, lossar och placerar ut Era möbler där Ni vill ha dem. Ni behöver inte tänka på att flyttstäda eller att köra skräp till tippen, vi löser allting baserat på era specifika önskemål.

 

Göra lite själv och vi som flyttfirma göra resten

Vi sköter de delar av flyttningen som ni önskar. Förslagsvis att ni vill packa och förbereda flyttningen själva, detta påverkar såklart tiden vi behöver för att flytta bohaget & därmed priset. Läs gärna våra Tips & Råd inför Er flytt! 

June Express hjälper dig flytta lokalt i Jönköping

Prisförfrågan

Fri offert! Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Skicka en prisförfrågan

Flytta till ny stad i Sverige?

Vi hjälper såklart till med din flytt från  Jönköping till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer eller hela företag om ni ska börja på ny kula.

Flytta i Sverige

Flytta ert företag

När ett företag ska flytta och det innebär en kontorsflyttning krävs erfarenhet, resurser och bra planering. Vi hjälper er med allt ovanstående!

Kontor & Företagsflytt

Tung- & Specialtransport

June Express AB har kunskapen och de tekniska hjälpmedel som krävs för att hjälpa er med allt som är tungt, otympligt och bökigt. Vi anpassar tungflytten efter varje unikt förhållande.

Tung- & Specialtransport

Prisförslag

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Storlek på Boende: Antal personer: Beräknad arbetstid:
1 rok (20-40 kvm) 2 man och en flyttbil ca 2-3 timmar
2 rok (40-70 kvm) 2 man och en flyttbil ca 3-6 timmar
3 rok (70-90 kvm) 2 man och en flyttbil ca 5-7 timmar
4 rok (90-110 kvm) 3 man och en flyttbil ca 5-8 timmar
5 rok (110-130 kvm) 3 man och en flyttbil ca 6-9 timmar
Skicka en prisförfrågan

FLYTTA I JÖNKÖPING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Skicka ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan, under arbetstid (07:00 - 17:00)

Företagsinformation

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

Kontakta oss per mail

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

Instagram

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

  • Miljöcertifierad
  • Kvalitetscertifierad

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>