Er flyttfirma i Jönköping- flytthjälp & magasinering

Med över 50 års erfarenhet inom flytt- och transportbranschen erbjuder vi ett stort utbud av tjänster. Behöver ni flytthjälp, möbelmagasinering eller mellanlagring av gods hjälper vi er! Vi erbjuder service till våra kunder dygnet runt och sätter stor vikt vid kvalité och flexibilitet.

Några av de vanligaste tjänsterna vi utför är flytt lokalt, flytt inom Sverige, kontor- och företagsflytt samt förråd och magasinering. Vi erbjuder även flyttstädning i samband med flytthjälp.

Det är viktigt för oss att Ni som kunder känner Er trygga och får den personliga servicen ni behagar. Med vår yrkeskunniga personal och moderna specialfordon innehar June Express den spetskompetens som krävs för att utföra ett uppdrag av högsta kvalité gällande er flytt och magasinering.

Kontakta oss om Ni vill veta mer eller skicka en prisförfrågan direkt!

Våra tjänster

Flyttningar

Flytt av privata bohag, kontor och specialtransporter. Samtransporter av hela bohag eller enstaka möbler flyttas varje vecka mellan Jönköping-Stockholm-Malmö och Göteborg.

Bud och expressflyg

Expresstransporter med paket och pall dygnet runt.

Distribution/Fjärr

Tidsanpassade parti-och fjärrtransporter över hela Sverige och Europa samt ett distributionsnät som täcker södra Sverige.

Förråd & Magasinering

Moderna och tempererade lager för en trygg och säker magasinering i anslutning med E4:an i Jönköping.