Sommarvikarier!
Vi söker personal till sommaren.

 

Nedan hittar ni lediga tjänster hos June Express. Har vi inte några tjänster annonserade just nu? Skicka gärna in dina uppgifter ändå, vi letar alltid efter kvalificerade medarbetare.

Vi söker personal till sommaren 2021.

Över sommaren och även senare som extrapersonal söker vi dig som är 18 år och äldre, med god fysik, social kompeten och som talar god svenska. Vi utgår från Jönköping (Eller Värnamo, där vi också har ett kontor). Det är givetvis en fördel om du har erfarenhet av flyttarbete men om du är rätt person får du utbildning hos oss. Lön enligt avtal samt bonus för erfarenhet inom yrket. Kontakta Lars på 036-718833 eller fyll i formuläret. 

Vi söker extrapersonal

Vi söker dig som kan jobba extra någon eller några dagar i veckan för att hjälpa till vid arbetstoppar. Du måste vara i fysikt god form, representativ och tala god svenska. Körkort är en fördel. Kontakta Lars på lars@juneexpress.se för mer information.

Ansökan hos June Express

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Jönköping eller övriga Sverige.

Kontakta oss

Företags information

© JUNE EXPRESS AB

Skiffervägen 6
553 03 Jönköping

Org.nr: 556218-1809

Kontakta oss

 036-71 88 30

info@juneexpress.se

Öppttider: Mån - Fre:  07:00 till 17:00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från June Express AB.

Vi är ISO certifierade enligt KVALITÉ, MILJÖ, TRAFIKSÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ.

Inlogg KFM >>